Filtekurser

dscn4936

Filtekursus, lær let hvordan man filter?
Filtekursus i København. Det er let og sjovt ar lære og filte. Filtning er en gammel teknik, som stadig er populær, og hvorfor ikke selv filte sine sutsko, sit tørklæde, eller en fin taske. Tehætte, lune kopholdere, vanter, der er ingen ende på hvad der kan filtes, kun fantasien.
Billigt, sjovt, hyggeligt, lærerigt og spændende at filte.

Alle filtekurser med filtning afholdes i Brønshøj, København.

Mandag  24. februar 2019 kl. 18.30-21.30
Onsdag 26. februar 2019 kl. 18.30-21.30

Kursuspris: Kr. 350,- inkl. materialer. Betaling MobilePay 26195750
Vil du deltage på kursus skal du sende en mail til
annie_rasch@hotmail.com
Skriv hvilken kursusdato du vil tilmeldes.

Filtestedet for alle der vil lære at filte. Også selv om du ikke har forudgående kendskab til  filtning og filteteknikker, er det at filte let at lære. Jeg holder kurser i filtning for begyndere, der lærer man at uldfilte med sæbevand. På en kursusaften kan du nå at filte et par sko, en hat, en lille taske, thehætte, pung eller en kopvarmer, osv. Vi filter med sæbe og vand med mindre andet er angivet.

Filtning er sjov, spændende og så kan man selv lave sine filtede ting. Vi gennemgår filteteknikker, hvor vi bruger vand og sæbe for at få ulden til at filte. Er du rutineret i at filte og har du været på kursus før, er der masser af filteteknikker vi kan arbejde videre med, dobbelt lag, silke, tre-dimensionelt – eller din helt egen teknik.

Det er let og sjovt at lære og filte. På en kursusaften bliver du introduceret til grundteknikkerne. Og så er uld 100 % naturprodukt.

dscn4938